Osallistu


Lahjoita ja ole mukana rakentamassa kanssamme maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta, eikä kukaan elä köyhyydessä.

Lähes

10 000

suomalaista on mukana.

Varojen käyttö tarkastetaan

5 x

vuodessa luotettavuuden takaamiseksi.

Rahoituksesta

39 %

tulee yksityisiltä lahjoittajilta.

 

Auta kitkemään silpomisperinne

Kenian kisii-yhteisössä tyttöjen sukuelinten silpominen on pitkäaikainen perinne, jolla on vakavia ja kauaskantoisia seurauksia tytön elämään. Vaikka ympärileikkaus on Kenian laissa kielletty, lähes jokainen kisii-tyttö silvotaan edelleen.

Lahjoituksella tuet paikallisten osaajien ja vertaiskouluttajien silpomisen vastaista työtä. Mahdollistat koulutukset silpomisen haitoista läpi yhteisön: aina yksittäisten perheiden tasolta yhteisön arvovaltaisimpiin mielipidevaikuttajiin.

Kerätyillä varoilla järjestetään muun muassa keskusteluryhmiä vanhemmille ja terveydenhoitajille, draamatyöpajoja koululaisille ja leirejä silpomisvaarassa oleville tytöille.

Tutustu silpomisen vastaiseen työhön.  #silpomaton

Auta rohkaisemaan naisia

Joka kolmas nainen kohtaa elämänsä aikana parisuhdeväkivaltaa. Perinteiset roolimallit pahentavat tilannetta kehitysmaissa.

Lahjotuksesi avulla järjestämme tasa-arvokoulutuksia, joissa keskustellaan väkivallasta avoimesti ja valetaan rohkeutta muutokseen naisille, jotka elävät väkivaltaisessa suhteessa. Koulutuksissa naiset oppivat, että heillä on oikeus pitää itsestään huolta ja olla onnellisia. Heillä on voimaa pärjätä yksin.

#naisenpaikka

Auta Somalimaan perheitä selviämään kuivuudesta

Somalimaa kärsi viime vuonna ennennäkemättömästä kuivuuskriisistä ja yli kolmannes perheistä näki päivittäin nälkää. Ruoantuotanto on yhä useammin uhattuna haurailla alueilla ilmastonmuutoksen seurauksena.

Auta meitä parantamaan maanviljelijöiden ja paimentolaisten perheiden ruokaturvaa.

Lahjoittamalla tuet viljelijöitä ruoantuotannossa, autat kehittämään kuivuutta kestäviä siemenlajikkeita ja olet mukana luomassa keinoja kerätä talteen sadevesi.

#viimeinenpisara

Tee yrityslahjoitus

Anna lahja, joka voi muuttaa ihmisen koko elämän.

Voit kohdistaa lahjoituksesi haluamaasi kohteeseen.

Esimerkiksi 500 € lahjoituksella viisi tyttöä pääsee leirille turvaan loma-aikana, jolloin he ovat suuressa vaarassa joutua sukuelinten silpomisen uhriksi.

Lisätietoja antaa varainhankintapäällikkö Samuli Tarvainen, samuli.tarvainen[at]solidaarisuus.fi, 040 77 77 239.

 

Lahjoita

5 €500 €
 
 
 
* pakollinen tieto
 
 
 

Muita tapoja osallistua

Nenäpäivä

Solidaarisuus on mukana Nenäpäivä-kampanjassa kahdeksan muun järjestön kanssa. Käytämme osuutemme Nenäpäivän tuotosta tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaiseen työhön Somalimaassa ja Keniassa.

Yrityksille ja yhteisöille

Tule parantamaan maailmaa kanssamme.

Kysy lisää: solidaarisuus(at)solidaarisuus.fi

Anna perinnöksi parempi maailma

Tutustu testamenttilahjoittamiseen.

Lue lisää »

Vapaaehtoistoiminta

Solidaarisuuden vapaaehtoisena voit olla omalla panoksellasi rakentamassa maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta, eikä kukaan elä köyhyydessä.

Tule mukaan – sinua tarvitaan!

Vaikuta vapaaehtoisena »

Mukana muutoksessa

Solidaarisuus on ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö sekä Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsen.

Lintulahdenkatu 10
00500 Helsinki
puh. 010 501 2120
solidaarisuus@solidaarisuus.fi

Poliisihallituksen 10.11.2017 myöntämä rahankeräyslupa RA/2017/1138 voimassa 1.1.2018-31.12.2019 koko Suomessa lukuunottamatta Ahvenanmaata.
Kerätyt varat käytetään vuosina 2018-2020 köyhtymisen pysäyttämiseen ja naisiin kohdistuvan väkivallan poistamiseen Nicaraguassa, Somalimaassa ja Keniassa sekä viestintään Suomessa.

OP FI 15 5541 2820 019819
Nordea FI76 1011 3007 2069 30
Danske Bank FI54 8000 1000 2318 79
Aktia FI14 4055 0012 5936 18

Toimintakertomus ja tilinpäätös

© Kansainvälinen solidaarisuussäätiö Rekisteriseloste