Etusivu » Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Kansainvälinen solidaarisuussäätiö
Lintulahdenkatu 10
00500 Helsinki
puh. 010 501 2120
e-mail: solidaarisuus(at)solidaarisuus.fi
Y-tunnus: 0773475-2
Rekisterin nimi
Solidaarisuuden tukijarekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteri on tarkoitettu Kansainvälisen solidaarisuussäätiön ja sen tukijoiden väliseen tukijasuhteen hoitoon sekä henkilötietolain mukaiseen henkilötietojen käsittelyyn Kansainvälisen solidaarisuussäätiön toimintaan liittyviin tarkoituksiin ja tutkimustoimintaan.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää henkilön henkilökohtaiset tiedot (etunimi, sukunimi), yhteystiedot (osoitetiedot sekä mahdollinen puhelinnumero, sähköposti), tunnistetiedot (asiakasnumero), tiedot sukupuolesta, äidinkielestä ja syntymävuodesta.

Rekisteri sisältää myös seuraavat asiat: tukimuodot, liittymistiedot (liittymiskanava, liittymispäivä), eroamistiedot (eropäivä, eroamisen syy), maksuhistoriatiedot sekä tukijasuhteen hoitoon liittyvän yhteydenpidon

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat tukijan rekisteröitymisen yhteydessä sekä tukijasuhteen kestäessä tukijalta kerättävät tiedot. Rekisterin tiedot saadaan henkilön ryhtyessä lahjoittajaksi verkkosivuilla, ryhtyessään säännölliseksi lahjoittajaksi, tilatessaan julkaisun tai uutiskirjeen tai osallistumalla kilpailuun. Tallennettuja tietoja päivitetään tarvittaessa asiakaspalvelun ja tietojen käsittelyn yhteydessä. Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää väestörekisteriä tai muuta palveluntarjoajaa.

Tietojen luovutus ja salassapito

Solidaarisuus ei luovuta tukijarekisterin tietoja kolmansille osapuolille.