Etusivu » Ajankohtaiset » Uutiset » Rekry: Haemme varainhankinta- ja viestintäjohtajaa

Rekry: Haemme varainhankinta- ja viestintäjohtajaa

 
Haemme Helsingin tiimiimme energistä ja tuloshakuista varainhankinta- ja viestintäjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomalainen Solidaarisuus-järjestö rakentaa maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta eikä kukaan elä köyhyydessä. Työstämme hyötyy tällä hetkellä 85 000 ihmistä Somalimaassa, Keniassa ja Nicaraguassa.  Solidaarisuus on ulkoministeriön pitkäaikainen ja luotettu ohjelmatukijärjestö sekä Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsen.

Haemme Helsingin tiimiimme energistä ja tuloshakuista

VARAINHANKINTA- JA VIESTINTÄJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kasvattamaan ja kehittämään Solidaarisuuden yksityis- ja yritysvarainhankintaa sekä markkinointia ja viestintää.

Vastuullasi on kasvujohteisen järjestön yksityis- ja yritysvarainhankinnan strateginen suunnittelu ja toteuttaminen. Johdat Solidaarisuuden brändin sekä viestinnän laadun ja tuloksellisuuden kehittämistä ja vastaat viestintä- ja varainhankintatiimin vetämisestä. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen, sitoutunut ja aikaansaava tiimi.

Haluat tehdä merkityksellistä työtä tasa-arvon ja hauraimpien alueiden ihmisten hyväksi. Inspiroidut matalan hierarkian työyhteisöstä, jossa näet kirkkaasti työsi tulokset. Sinulla on kokemusta, näkemystä ja näyttöjä varainhankinnan suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta. Olet taitava analysoimaan eri strategioiden toimivuutta käytännössä ja ketterä testaamaan uusia toimintatapoja.

Sinulla on selkeä näkemys, kuinka asiantuntijoita johdetaan jatkuvassa muutoksessa. Työskentelet tavoitteellisesti ja johdonmukaisesti. Olet innovatiivinen kollega, joka olemuksellaan luo energistä ilmapiiriä ja tekemisen meininkiä.

Toimipaikkasi on Solidaarisuuden Helsingin toimistossa toiminnanjohtajan alaisuudessa ja johtoryhmän jäsenenä. Varainhankinta- ja viestintäjohtajalla on kokonaistyöaika.

Edellytämme:

-soveltuvaa korkeakoulututkintoa

-vähintään viiden vuoden työkokemusta tuloksellisesta varainhankinnasta

-relevanttia johtamis- ja esihenkilökokemusta

-systeemistä ja ennakoivaa työotetta

-suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista

-vahvoja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme:

-liiketoiminta- ja yritysyhteistyöosaamista

-kokemusta erilaisten kumppanuuksien rakentamisesta

-kokemusta monikanavaisesta viestinnästä ja digivarainhankinnasta

-kolmannen sektorin tai järjestötoiminnan tuntemusta

Tarjoamme:

-motivoivan tehtävän innostavassa asiantuntijayhteisössä

-mahdollisuuden vaikuttaa eteenpäin menevän organisaation suuntaan

-arvojemme mukaisen palkan ja erinomaiset henkilöstöedut

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Palkka määräytyy tes:n mukaan 3726 – 4276 euroa kuussa riippuen työkokemusvuosista. Kärkihakijat testataan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Miia Nuikka puh. 040-5184345 ke 22.8. klo 14-16 ja pe 24.8. klo 9.30-11.

Lähetä hakemuksesi viimeistään pe 31.8.2018. Lisää hakulomakkeen liitteeksi cv:si.

Vain Taito-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset otetaan huomioon.

 

LINKKI HAKUUN

 

Seuraa meitä:

www.facebook.com/solidaarisuus

Twitter @solidaarisuus70

Instagram solidaarisuus70

LinkedIn

 

 

Asiasanat:

Viimeisimmät ajankohtaiset artikkelit

TILAA SOLIDAARISUUS-LEHTI

X

Solidaarisuus-lehti kertoo ihmisistä, joiden elämään Solidaarisuuden työ tasa-arvon ja toimeentulomahdollisuuksien vahvistamiseksi vaikuttaa Keniassa, Ugandassa, Somalimaassa, Nicaraguassa ja Suomessa. Ilmainen lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

* merkityt kentät ovat pakollisia

TEE OSOITTEENMUUTOS

X

* merkityt kentät ovat pakollisia

"Näyttely tuo lähemmäksi ne yksilöt, jotka ovat nousseet kehittämään sisältä päin omaa kulttuuriaan ja vaatimaan pysyvää muutosta koko yhteisölleen. Nämä yksilöt osoittavat, kuinka hiljaisuuden tabu rikotaan vain ääntä pitämällä", Meeri Koutaniemi kertoo Muutoksentekijät-valokuvanäyttelystään.
Lue lisää »
Terveydenhuollon ammattilaiset silpovat tyttöjä salaa sairaaloissa ja yksityisillä klinikoilla, joissa leikkaukset tehdään nopeasti eikä niistä jää jälkeä asiakirjoihin.
Lue lisää »
 
Haemme Helsingin tiimiimme energistä ja tuloshakuista varainhankinta- ja viestintäjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Lue lisää »
"Maapallolla on lukuisia vääryyksiä ja epäkohtia. Usein niistä kärsivät erityisesti naiset ja tytöt. Solidaarisuuden silpomattomuustyöhön lahjoittaminen on satsaus väkivallattomaan, vakaampaan, vauraampaan tulevaisuuteen laajoille ihmisyhteisöille esimerkiksi Somalimaassa ja Keniassa."
Lue lisää »
Sukuelinten silpominen on monelle tytölle ja naiselle edelleen arkipäivää. Kammottava perinne on jatkunut maassa jo tuhansia vuosia, mutta vihdoin tunnelin päässä alkaa häämöttää valoa – kiitos Nimo Ibrahim Abdin kaltaisten vapaaehtoistyöntekijöiden, jotka kiertävät ympäri kotimaataan kertomassa ihmisille silpomisen haittavaikutuksista.
Lue lisää »
Ratkaise kuivuushaasteita yläasteikäisten nuorten kanssa – Hae Game Masteriksi Viimeinen Pisara -pulmapeliin!
Lue lisää »