Etusivu » Ajankohtaiset » Uutiset » Rekry: Haemme varainhankinta- ja viestintäjohtajaa

Rekry: Haemme varainhankinta- ja viestintäjohtajaa

 
Haemme Helsingin tiimiimme energistä ja tuloshakuista varainhankinta- ja viestintäjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomalainen Solidaarisuus-järjestö rakentaa maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta eikä kukaan elä köyhyydessä. Työstämme hyötyy tällä hetkellä 85 000 ihmistä Somalimaassa, Keniassa ja Nicaraguassa.  Solidaarisuus on ulkoministeriön pitkäaikainen ja luotettu ohjelmatukijärjestö sekä Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsen.

Haemme Helsingin tiimiimme energistä ja tuloshakuista

VARAINHANKINTA- JA VIESTINTÄJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kasvattamaan ja kehittämään Solidaarisuuden yksityis- ja yritysvarainhankintaa sekä markkinointia ja viestintää.

Vastuullasi on kasvujohteisen järjestön yksityis- ja yritysvarainhankinnan strateginen suunnittelu ja toteuttaminen. Johdat Solidaarisuuden brändin sekä viestinnän laadun ja tuloksellisuuden kehittämistä ja vastaat viestintä- ja varainhankintatiimin vetämisestä. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen, sitoutunut ja aikaansaava tiimi.

Haluat tehdä merkityksellistä työtä tasa-arvon ja hauraimpien alueiden ihmisten hyväksi. Inspiroidut matalan hierarkian työyhteisöstä, jossa näet kirkkaasti työsi tulokset. Sinulla on kokemusta, näkemystä ja näyttöjä varainhankinnan suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta. Olet taitava analysoimaan eri strategioiden toimivuutta käytännössä ja ketterä testaamaan uusia toimintatapoja.

Sinulla on selkeä näkemys, kuinka asiantuntijoita johdetaan jatkuvassa muutoksessa. Työskentelet tavoitteellisesti ja johdonmukaisesti. Olet innovatiivinen kollega, joka olemuksellaan luo energistä ilmapiiriä ja tekemisen meininkiä.

Toimipaikkasi on Solidaarisuuden Helsingin toimistossa toiminnanjohtajan alaisuudessa ja johtoryhmän jäsenenä. Varainhankinta- ja viestintäjohtajalla on kokonaistyöaika.

Edellytämme:

-soveltuvaa korkeakoulututkintoa

-vähintään viiden vuoden työkokemusta tuloksellisesta varainhankinnasta

-relevanttia johtamis- ja esihenkilökokemusta

-systeemistä ja ennakoivaa työotetta

-suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista

-vahvoja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme:

-liiketoiminta- ja yritysyhteistyöosaamista

-kokemusta erilaisten kumppanuuksien rakentamisesta

-kokemusta monikanavaisesta viestinnästä ja digivarainhankinnasta

-kolmannen sektorin tai järjestötoiminnan tuntemusta

Tarjoamme:

-motivoivan tehtävän innostavassa asiantuntijayhteisössä

-mahdollisuuden vaikuttaa eteenpäin menevän organisaation suuntaan

-arvojemme mukaisen palkan ja erinomaiset henkilöstöedut

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Palkka määräytyy tes:n mukaan 3726 – 4276 euroa kuussa riippuen työkokemusvuosista. Kärkihakijat testataan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Miia Nuikka puh. 040-5184345 ke 22.8. klo 14-16 ja pe 24.8. klo 9.30-11.

Lähetä hakemuksesi viimeistään pe 31.8.2018. Lisää hakulomakkeen liitteeksi cv:si.

Vain Taito-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset otetaan huomioon.

 

LINKKI HAKUUN

 

Seuraa meitä:

www.facebook.com/solidaarisuus

Twitter @solidaarisuus70

Instagram solidaarisuus70

LinkedIn

 

 

Asiasanat:

Viimeisimmät ajankohtaiset artikkelit

TILAA SOLIDAARISUUS-LEHTI

X

Solidaarisuus-lehti kertoo ihmisistä, joiden elämään Solidaarisuuden työ tasa-arvon ja toimeentulomahdollisuuksien vahvistamiseksi vaikuttaa Keniassa, Ugandassa, Somalimaassa, Nicaraguassa ja Suomessa. Ilmainen lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

* merkityt kentät ovat pakollisia

TEE OSOITTEENMUUTOS

X

* merkityt kentät ovat pakollisia

”On parempiakin tapoja kouluttaa tyttöjä kuin silpominen.” Kun silpomista puolustetaan sillä, että se tuo silvotulle kunniaa ja hyväksyntää yhteisössä, kenialaisrehtori suuttuu.
Lue lisää »
Tämä aika vuodesta ei ole pyhitetty ainoastaan joululle, vaan myös tyttöjen sukuelinten silpomiselle. Tämä on se hetki vuodesta, kun silpomisperinne kukoistaa. Äidit ja isoäidit ovat odottaneet koko vuoden tätä hetkeä, jolloin heidän tyttönsä ympärileikataan. Valmistelut on aloitettu hyvissä ajoin jo marraskuussa.
Lue lisää »
 
"Rakastan näiden lasten ajatusmaailmaa. He säveltävät ja laulavat omia laulujaan silpomisperinteestä. He ovat innokkaita valjastamaan luovuutensa, jotta viesti silpomisen haitoista leviäisi."
Lue lisää »
Kolmen tyttären isän unelmana on, ettei yhdenkään tytön tarvitsisi joutua silvotuksi. Ei nyt joulunpyhien alla, eikä muinakaan ajankohtina. ”Visiomme on kasvattaa silpomaton sukupolvi ja saada silpomisperinne lopulliseen päätökseensä”, kertoo Bernard…
Lue lisää »
Pienten siskosten, Vivianin ja Michellen, sukuelinten silpominen oli jo lyöty lukkoon, mutta lopulta isän pää kääntyi. Nyt isä Jared taistelee silpomisperinteen lopettamiseksi.
Lue lisää »
Kuusivuotias Everlyne haettiin silvottavaksi keskellä yötä. Silpomisen jälkeen Everlyne joutui muuttamaan pois isänsä talosta. Hänestä oli tullut kuusivuotiaana yhteisön silmissä nainen.
Lue lisää »