Etusivu » Ajankohtaiset » Yleinen » Rekry: Talous- ja hallintopäällikkö

Rekry: Talous- ja hallintopäällikkö

 
Haemme Helsingin tiimiimme kokenutta ja uudistushakuista talous- ja hallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämään vastuullista organisaation talouden suunnittelua, seurantaa ja raportointia.

Pitkäaikainen talouspäällikkömme jää syksyllä eläkkeelle.

Haemme Helsingin tiimiimme kokenutta ja uudistushakuista

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämään vastuullista organisaation talouden suunnittelua, seurantaa ja raportointia.

Olet ratkaisukeskeinen taloushallinnon osaaja ja hyvän hallinnon ammattilainen. Säätiömme johtavana talousasiantuntijana sinulla on kyky tarkastella rahoitus- ja taloushallintokysymyksiä kokonaisuuksina, mutta ymmärrät myös yksityiskohtien merkityksen. Olet taitava priorisoimaan ja ennakoimaan kehittämiskohteita. Johtoryhmän jäsenenä olet sitoutunut organisaation johtamisen ja toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen.

Talous- ja hallintopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat säätiön kirjanpito, tilinpäätös, talousseuranta ja -raportointi sekä talousarvion laatiminen. Vastaat ulkoministeriön ja tuhansien yksityisten lahjoittajien tuella toteutetun kehitysyhteistyöohjelmamme talousraamin suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Huolehdit, että talous- ja yleishallintoa koskevat ohjeistukset ja käytännöt täyttävät laatuvaatimukset ja raportointi tukee organisaation johtamista. Vastaat henkilöstöhallintoon liittyvien käytäntöjen kehittämisestä.

Toimipaikkasi on Solidaarisuuden Helsingin toimistossa toiminnanjohtajan alaisuudessa ja johtoryhmän jäsenenä. Talous- ja hallintopäälliköllä on kokonaistyöaika.

Edellytämme Sinulta tehtävän menestykselliseksi hoitamiseksi:

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa

– vankkaa talouden ja hallinnon työkokemusta ja osaamista

– kehittämismyönteistä, asiakaslähtöistä ja ennakoivaa työotetta

– hyviä vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja

– oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, mutta taitoa myös toimia tiimin jäsenenä

– vahvaa paineensietokykyä sekä huolellista ja tavoitteellista työotetta

– suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista

– matkustusvalmiutta

Arvostamme:

– järjestötoiminnan tuntemusta

– kokemusta kehitysyhteistyön taloushallinnosta

– projektienhallinnan osaamista

Tarjoamme:

– vastuullisen ja innostavan tehtävän uudistumista arvostavassa asiantuntijayhteisössä

– mahdollisuuden oppia ja kehittyä

– tilaisuuksia luoda uutta ja vaikuttaa

– arvojemme mukaisen palkan ja hyvät henkilöstöedut

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy tes:n mukaan 3677 – 4209 euroa kuussa riippuen työkokemusvuosista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Miia Nuikka puh. 040-5184345 ti 3.4. klo 14.30-16 ja to 5.4. klo 14-15.30.

Lähetä hakemuksesi ma 9.4. 2018 klo 16 mennessä. Lisää hakulomakkeen liitteeksi cv:si.

Täytä hakulomake

 

 

Seuraa Solidaarisuutta sosiaalisessa mediassa:

www.facebook.com/solidaarisuus

Twitter @solidaarisuus70

Instagram solidaarisuus70

LinkedIn

 

Asiasanat:

Viimeisimmät ajankohtaiset artikkelit

TILAA SOLIDAARISUUS-LEHTI

X

Solidaarisuus-lehti kertoo ihmisistä, joiden elämään Solidaarisuuden työ tasa-arvon ja toimeentulomahdollisuuksien vahvistamiseksi vaikuttaa Keniassa, Ugandassa, Somalimaassa, Nicaraguassa ja Suomessa. Ilmainen lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

* merkityt kentät ovat pakollisia

TEE OSOITTEENMUUTOS

X

* merkityt kentät ovat pakollisia

Vuoden 2017 aikana silpomisen vastainen työ juurtui yhä syvemmälle Keniassa. Silpomisen haitoista kertovien koulutusten lisäksi tehostimme tyttöjen turvaleirejä. Leirit tarjoavat turvaa sukuelinten silpomisen huippukausina, koulujen loma-aikaan.
Lue lisää »
Solidaarisuuden uusi vuosikertomus paljastaa, miten sitoutuneella ja tehokkaalla toimintatavalla on mahdollista tukea ihmisiä valtavissakin kriiseissä ja auttaa yhteisöjä puhumaan vaietuista ongelmista.
Lue lisää »
 
”Tämänkaltaiset näyttelyt saavat meidät arvostamaan ja kunnioittamaan rohkeita ihmisoikeuksien puolustajia”, toteaa galleristi Kirsi Järvinen. Muutoksentekijät-näyttely Galleriapuoti Aistinjyvässä 5.7. asti.
Lue lisää »
Solidaarisuus vetoaa yhdessä suomalaisten järjestöjen kanssa ulkoministeri Timo Soiniin, jotta Suomi ottaisi aktiivisesti kantaa Nicaraguan väkivaltaisuuksien lopettamiseksi ja ihmisoikeuksien kunnioittamiseksi.
Lue lisää »
Solidaarisuuden asiantuntijat keskustelivat Maailma kylässä -festivaalilla ihmisten kanssa muun muassa tyttöjen sukuelinten silpomisesta ja ilmastonmuutoksesta.
Lue lisää »
Nicaraguan kuohunta haittaa Solidaarisuuden ja kumppanien tekemää käsityöelinkeinojen kehitystyötä. Työ kuivan alueen pientilallisten ilmastokestävyyden parantamiseksi etenee sunnitelmien mukaan.
Lue lisää »