Etusivu » Ajankohtaiset » Yleinen » Rekry: Talous- ja hallintopäällikkö

Rekry: Talous- ja hallintopäällikkö

 
Haemme Helsingin tiimiimme kokenutta ja uudistushakuista talous- ja hallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämään vastuullista organisaation talouden suunnittelua, seurantaa ja raportointia.

Pitkäaikainen talouspäällikkömme jää syksyllä eläkkeelle.

Haemme Helsingin tiimiimme kokenutta ja uudistushakuista

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämään vastuullista organisaation talouden suunnittelua, seurantaa ja raportointia.

Olet ratkaisukeskeinen taloushallinnon osaaja ja hyvän hallinnon ammattilainen. Säätiömme johtavana talousasiantuntijana sinulla on kyky tarkastella rahoitus- ja taloushallintokysymyksiä kokonaisuuksina, mutta ymmärrät myös yksityiskohtien merkityksen. Olet taitava priorisoimaan ja ennakoimaan kehittämiskohteita. Johtoryhmän jäsenenä olet sitoutunut organisaation johtamisen ja toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen.

Talous- ja hallintopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat säätiön kirjanpito, tilinpäätös, talousseuranta ja -raportointi sekä talousarvion laatiminen. Vastaat ulkoministeriön ja tuhansien yksityisten lahjoittajien tuella toteutetun kehitysyhteistyöohjelmamme talousraamin suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Huolehdit, että talous- ja yleishallintoa koskevat ohjeistukset ja käytännöt täyttävät laatuvaatimukset ja raportointi tukee organisaation johtamista. Vastaat henkilöstöhallintoon liittyvien käytäntöjen kehittämisestä.

Toimipaikkasi on Solidaarisuuden Helsingin toimistossa toiminnanjohtajan alaisuudessa ja johtoryhmän jäsenenä. Talous- ja hallintopäälliköllä on kokonaistyöaika.

Edellytämme Sinulta tehtävän menestykselliseksi hoitamiseksi:

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa

– vankkaa talouden ja hallinnon työkokemusta ja osaamista

– kehittämismyönteistä, asiakaslähtöistä ja ennakoivaa työotetta

– hyviä vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja

– oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, mutta taitoa myös toimia tiimin jäsenenä

– vahvaa paineensietokykyä sekä huolellista ja tavoitteellista työotetta

– suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista

– matkustusvalmiutta

Arvostamme:

– järjestötoiminnan tuntemusta

– kokemusta kehitysyhteistyön taloushallinnosta

– projektienhallinnan osaamista

Tarjoamme:

– vastuullisen ja innostavan tehtävän uudistumista arvostavassa asiantuntijayhteisössä

– mahdollisuuden oppia ja kehittyä

– tilaisuuksia luoda uutta ja vaikuttaa

– arvojemme mukaisen palkan ja hyvät henkilöstöedut

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy tes:n mukaan 3677 – 4209 euroa kuussa riippuen työkokemusvuosista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Miia Nuikka puh. 040-5184345 ti 3.4. klo 14.30-16 ja to 5.4. klo 14-15.30.

Lähetä hakemuksesi ma 9.4. 2018 klo 16 mennessä. Lisää hakulomakkeen liitteeksi cv:si.

Täytä hakulomake

 

 

Seuraa Solidaarisuutta sosiaalisessa mediassa:

www.facebook.com/solidaarisuus

Twitter @solidaarisuus70

Instagram solidaarisuus70

LinkedIn

 

Asiasanat:

Viimeisimmät ajankohtaiset artikkelit

TILAA SOLIDAARISUUS-LEHTI

X

Solidaarisuus-lehti kertoo ihmisistä, joiden elämään Solidaarisuuden työ tasa-arvon ja toimeentulomahdollisuuksien vahvistamiseksi vaikuttaa Keniassa, Ugandassa, Somalimaassa, Nicaraguassa ja Suomessa. Ilmainen lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

* merkityt kentät ovat pakollisia

TEE OSOITTEENMUUTOS

X

* merkityt kentät ovat pakollisia

Truphena taistelee niin intohimoisesti tyttöjen ja naisten sukupuolten silpomista vastaan, että häntä kutsutaan parhaaksi vapaaehtoiseksi.
Lue lisää »
"Tavoitteeni on, että seuraava sukupolvi voisi olla kokonaan vapaa silpomisesta. Haluaisin itse avioitua leikkaamattoman naisen kanssa", toteaa 24-vuotias Khalid Somalimaasta.
Lue lisää »
 
Yleensä tyttöjen sukuelinten silpomisoperaatio on se käänteentekevä hetki, jonka jälkeen tytöt tulevat tietoisiksi omista vartaloistaan.
Lue lisää »
Finlayson kerää nimiä kansalaisaloitteeseen tyttöjen sukuelinten kieltävän erillislain säätämiseksi. Lain seurauksista on kuitenkin erilaisia näkemyksiä. "Erillislain säätämisen sijaan tarvittaisiin rikoslain määrätietoista toimeenpanoa ja ruohonjuuritason ennaltaehkäisevää koulutusta riskiryhmien parissa", sanoo tasa-arvoasiantuntija Maria Väkiparta.
Lue lisää »
Haemme Helsingin tiimiimme kokenutta ja uudistushakuista talous- ja hallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Lue lisää »
Mega Twerk ja Silpomaton-kampanja ovat tuoneet yhteen joukon, jotka nauttivat tanssimisesta ja haluavat samalla tehdä hyvää. ”Naisten voimaannuttaminen on meille erityisen tärkeää ja se on myös twerkissä keskeisessä osassa”, kertovat tanssijat Alexandra Pekanpalo ja Emmi Heimola.
Lue lisää »