Etusivu » Ajankohtaiset » Uutiset » Rekry: Talous- ja palveluvastaava

Rekry: Talous- ja palveluvastaava

 
Haaveiletko työstä, jolla on syvempi merkitys ja jossa voit kehittyä talouden ammattilaisena? Solidaarisuus uudistaa taloushallintoaan ja lahjoittajapalveluaan. Tule ottamaan vastuu kasvuhakuisen järjestön talouden, lahjoittajapalvelun ja hallinnon perustehtävistä. Pääset osallistumaan myös prosessien kehittämiseen.

Haemme Helsingin tiimiimme energistä

TALOUS- JA PALVELUVASTAAVAA

määräaikaiseen tehtävään hoitamaan ja kehittämään Solidaarisuuden talouden, lahjoittajapalvelun ja hallinnon prosesseja.

Etsimme monipuolisesta toimenkuvasta innostuvaa talouden ja asiakastyön osaajaa, joka on valmis laittamaan itsensä likoon niin rutiinitehtävissä kuin kehittämisessäkin.  Uudistushakuisen työyhteisömme jäsenenä kasvatat osaamistasi ja opit uutta.

Työskentelet taloushallinnon ja varainhankinnan tehtävissä: vastaat ostoreskontran, kirjanpidon ja maksuliikenteen valmistelevista töistä talous- ja hallintopäällikön alaisuudessa. Hoidat lahjoittajapalvelua, vastaat lahjoittajarekisterin ylläpidosta ja pääset osallistumaan lahjoittajaviestintään. Tehtäviisi kuuluvat myös Solidaarisuuden toimiston hoitaminen, johdon ja henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät.

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista tutkintoa (esim kanditaso), kokemusta talouden ja hallinnon tehtävistä, numerotarkkuutta, excel-osaamista, erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa sekä vahvoja tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme Netvisor-taloushallintojärjestelmän tai vastaavan ohjelmiston tuntemusta, kokemusta järjestötoiminnasta ja ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme vastuullisen ja innostavan tehtäväkentän arvostetussa kehitysyhteistyöjärjestössä. Solidaarisuuden työyhteisön jäsenenä sinulla on mahdollisuus kehittyä, luoda uutta ja vaikuttaa.

Työ alkaa tammikuussa ja kestää noin 12 kk vuoden 2019 loppuun. Palkka määräytyy tes:n mukaan 2403 -2763 euroa kuussa riippuen työkokemuksesta. Pestin jatko riippuu kehittämisvaiheen etenemisestä ja rahoituksesta.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Miia Nuikka puhelimitse (040 5184345) tiistaina 20.11. klo 14-16 sekä talous- ja hallintopäällikkö Janne Schaupp (050-4499546) pe 23.11. klo 9.30-11

Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan CV:si.

Hakuaika 14.-27.11. Haastattelut järjestetään viikoilla 48 ja 49.

Työsuhdetyyppi: Määräaikainen (1 v)

Työn laatu: Kokopäiväinen

Suomalainen Solidaarisuus-järjestö rakentaa maailmaa, jossa yksikään nainen ei kärsi väkivallasta eikä kukaan elä köyhyydessä. Olemme mukana yli 105 paikallisessa yhteisössä, joissa vaikutamme yli 85 000 ihmisen elämään. Solidaarisuus on pitkäaikainen ulkoministeriön kumppanijärjestö ja Vastuullinen lahjoittaminen ry:n jäsen.

www.facebook.com/solidaarisuus
Twitter @solidaarisuus70
Instagram @solidaarisuus70
LinkedIn

Asiasanat:

Viimeisimmät ajankohtaiset artikkelit

TILAA SOLIDAARISUUS-LEHTI

X

Solidaarisuus-lehti kertoo ihmisistä, joiden elämään Solidaarisuuden työ tasa-arvon ja toimeentulomahdollisuuksien vahvistamiseksi vaikuttaa Keniassa, Ugandassa, Somalimaassa, Nicaraguassa ja Suomessa. Ilmainen lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

* merkityt kentät ovat pakollisia

TEE OSOITTEENMUUTOS

X

* merkityt kentät ovat pakollisia

Pienten siskosten, Vivianin ja Michellen, sukuelinten silpominen oli jo lyöty lukkoon, mutta lopulta isän pää kääntyi. Nyt isä Jared taistelee silpomisperinteen lopettamiseksi.
Lue lisää »
Kuusivuotias Everlyne haettiin silvottavaksi keskellä yötä. Silpomisen jälkeen Everlyne joutui muuttamaan pois isänsä talosta. Hänestä oli tullut kuusivuotiaana yhteisön silmissä nainen.
Lue lisää »
 
Kenialaisen opettajan Johnson Mokua Mosen taidekerhossa lapset käsittelevät silpomisperinteen nostattamia tunteita ja levittävät tietoa lasten oikeuksista seinämaalauksilla.
Lue lisää »
Tyttöjen sukuelinten silpomiseen liittyvät uskomukset istuvat tiukassa ja ylläpitävät perinnettä. Silpomisen uskotaan olevan tytölle hyväksi.
Lue lisää »
Tyttöjen sukuelinten silpominen on perinteisesti ollut siirtymäriitti tytöstä naiseksi. Solidaarisuuden turvaleireillä Keniassa opetetaan, että naiseksi voi kasvaa ilman silpomista.
Lue lisää »
Rachel Ongiri pakotettiin 12-vuotiaana jonoon muiden kylän tyttöjen kanssa. Heidän sukuelimensä silvottiin veistä ja partakoneen terää käyttäen. Ei ollut mitään mahdollisuutta paeta.
Lue lisää »