Etusivu » Ajankohtaiset » Uutiset » Solidaarisuus-lehti on ilmestynyt

Solidaarisuus-lehti on ilmestynyt

 
Kevään 2015 Solidaarisuus-lehti on ilmestynyt. Lehden teemana on tällä kertaa järjestöjen kehitysyhteistyö.

Uuden, raikkaan ilmeen saanut Solidaarisuus-lehti on ilmestynyt. Kevään 2015 lehden teemana on järjestöjen kehitysyhteistyö.

solidaarisuuslehti_600

Lehdessä kerrotaan kehitysyhteistyöhankkeiden tuloksista ja positiivisista muutostarinoista ihmisten elämässä.

Järjestöjen kehitysyhteistyö -numero kertoo, miten ihmisten elämä muuttuu pysyvästi järjestöjen kehitysyhteistyön avulla Ugandassa, Somalimaassa, Nicaraguassa ja Keniassa. Voit lukea uusimman Solidaarisuus-lehden täältä.

Vastaa Solidaarisuus-lehden palautekyselyyn täällä. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu anonyymisti.

Kiitokseksi lähetämme Sinulle iloisen, punaisen Solidaarisuuden t-paidan, kun lähetät meille kyselyn jälkeen sähköpostilla yhteystietosi otsikolla ”lehden palautekysely” osoitteeseen solidaarisuus@solidaarisuus.fi.

Lämmin kiitos osallistumisestasi! Palautteesi on meille tärkeää.

 

 

 

 

Ada Bergroth

Kirjoittaja on Solidaarisuuden viestintäkoordinaattori.

 

 

KANSI_ Nora Centeno

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viimeisimmät ajankohtaiset artikkelit

TILAA SOLIDAARISUUS-LEHTI

X

Solidaarisuus-lehti kertoo ihmisistä, joiden elämään Solidaarisuuden työ tasa-arvon ja toimeentulomahdollisuuksien vahvistamiseksi vaikuttaa Keniassa, Ugandassa, Somalimaassa, Nicaraguassa ja Suomessa. Ilmainen lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

* merkityt kentät ovat pakollisia

TEE OSOITTEENMUUTOS

X

* merkityt kentät ovat pakollisia

”On parempiakin tapoja kouluttaa tyttöjä kuin silpominen.” Kun silpomista puolustetaan sillä, että se tuo silvotulle kunniaa ja hyväksyntää yhteisössä, kenialaisrehtori suuttuu.
Lue lisää »
Tämä aika vuodesta ei ole pyhitetty ainoastaan joululle, vaan myös tyttöjen sukuelinten silpomiselle. Tämä on se hetki vuodesta, kun silpomisperinne kukoistaa. Äidit ja isoäidit ovat odottaneet koko vuoden tätä hetkeä, jolloin heidän tyttönsä ympärileikataan. Valmistelut on aloitettu hyvissä ajoin jo marraskuussa.
Lue lisää »
 
"Rakastan näiden lasten ajatusmaailmaa. He säveltävät ja laulavat omia laulujaan silpomisperinteestä. He ovat innokkaita valjastamaan luovuutensa, jotta viesti silpomisen haitoista leviäisi."
Lue lisää »
Kolmen tyttären isän unelmana on, ettei yhdenkään tytön tarvitsisi joutua silvotuksi. Ei nyt joulunpyhien alla, eikä muinakaan ajankohtina. ”Visiomme on kasvattaa silpomaton sukupolvi ja saada silpomisperinne lopulliseen päätökseensä”, kertoo Bernard…
Lue lisää »
Pienten siskosten, Vivianin ja Michellen, sukuelinten silpominen oli jo lyöty lukkoon, mutta lopulta isän pää kääntyi. Nyt isä Jared taistelee silpomisperinteen lopettamiseksi.
Lue lisää »
Kuusivuotias Everlyne haettiin silvottavaksi keskellä yötä. Silpomisen jälkeen Everlyne joutui muuttamaan pois isänsä talosta. Hänestä oli tullut kuusivuotiaana yhteisön silmissä nainen.
Lue lisää »